Vrei sa stii?


Vrei sa stii cum sa pui linii de comentarii in php?

De obicei programatorii php inainte de fiecare functie pe care codul lor o contine pun linii de comentarii prin care explica ceea ce vor sa faca, linii care explica ce functia sau scriptul executa.
Asadar un comentariu in php se face astfel:

<?php

// aici vine comentariu pe o linie
// daca mai vreti o linie mai folositi odata dublu slash

?>

–––––––––––––-
Vrei sa stii cum sa obtii trafic pe un site sau blog?

Asta era unu din grijile mele inainte de a incepe sa fac un site / blog. Era una si din problemele mele in timpul in care deja am facut acel site / blog. Sa stii ca sa incepi sa faci un blog ii usor. Sa il intretii ii mai greu. Daca vrei cu adevarat ca lumea sa fie interesata de site / blog, continua sa postezi sa scrii sa il intretii. Continuitatea aduce rezultate pozitive. Se intampla de multe ori sa disper. Treceau zile, saptamani, luni chiar si siteu meu chiar era nebagat in seama si cu cativa vizitatori la cateva zile. Ideea ii asta. Daca vrei sa faci lumea curioasa ocupate de un singur domeniu de preferinta. Dau un exemplu. Esti fan calculatoare sa zicem. Umple siteu tau cu tot ce ii nou tot ce tine de istorie, poze, articole, orice gasesti interesant si crezi ca ar fi interesant de aratat la curiosi in domeniu. Continua sa cauti, continua sa vi cu lucruri noi si care starnesc interes. Ofera continuitate. Asta am facut si eu. Si asta or facut si altii la care le merge.

Incearca si tu.

––––––––––––––––

Vrei sa sa stii cum sa devi cel mai bun in casa, la scoala sau oriunde ii nevoie, la Solitaire?

Foarte simplu. Intrati in Solitaire. Jucati putin sa nu bateti la ochi si cand simtiti ca aveti un timp favorabil apasati combinatia de taste ALT + SHIFT + 2.

Zi si mie daca ai reusit!

–––––––––––––––––––––––––

Vrei sa stii cum sa iti adaugi un contor de trafic pe site?

Ai un site si nu stii daca intra lumea pe el? Esti curios cine, ce, cum si de unde intra? Sa incepem. Mai intai trebuie sa ai un cont de google, adica un mail mai bine zis la google. Simplu. Daca nu ai intri AICI (gmail.com) si iti faci unul. Dupa ce ai facut mailu google, intra AICI ( google.com/analytics ) si dai SIGN UP. Nimic mai simplu. Te inscrii si la analytics. Bun. Apoi dai sa adaugi un site pe care neaparat sa il adaugi cu http://www.siteu tau…. . Dupa ce ai inscris siteu, google iti va oferi un codu cu ajutoru caruia poate sa urmareasca traficu de pe site. Codu va trebui copiat si pus in pagina ta principala din site dupa body, inainte de body, nu conteaza. Mai simplu cred ca nu se poate. Si tinand cont ca ii free eu zic ca merita.

Daca nu te descurci lasa un comment si o sa iti explic mai in detaliu. Mentioneaza in comment tot ce vrei sa stii legat de google analytics.

––––––––––––––––––

Vrei sa stii cum sa te abonezi la un RSS? Vrei sa stii ce ii un RSS? Poate ai umblat pe multe siteuri, bloguri si ai fost interesat de acel site respectiv blog. RSS iti ofera usoara posibilitate de a te „abona” la acel site, blog. Ok. Cum fac?

Usor. Daca vezi undeva: ” aboneaza-te RSS, subscribe rss, sau altfel formulat”, dai click si iti apare ceva de genu:(exemplu de subsribe pentru noi articole pe blogul meu)”feed://astaibuna.wordpress.com/feed/”. Ok. Pana aici bine. In continuare trebuie sa ti cont de mailu tau. Unde il ai: gmail, yahoo, msn, etc. Cu google poti gasi usor un feed reader pentru gmail, yahoo sau altele. De exemplu pentru gmail este google reader. Odata ce ai downloadat un astfel de reader, sau cititor de feed, o sa iti ofere posibilitatea de a introduce linku exemplu dat de mine si de a te anunta de noile articole sau la ce te abonezi. Noroc. Daca nu te descurci lasa comment.

Reclame

One response to “Vrei sa stii?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s