Un sarpe a salvat viata stapanului sau!


Yu Feng, un barbat chinez din provincial Liaoning, a luat probabil cea mai inspirata decizie atunci cand a adus in casa un sarpe ranit pe care il gasise in spatele locuintei sale. Nici nu stia ca tocmai acest animal avea sa il salveze de la o moarte ingrozitoare, anunta reporterii de la Liaosheng Evening Post.

„Mi-a fost mila de bietul animal. L-am luat in casa si l-am tratat cu plante medicinale. Cam in 20 de zile si-a revenit. De doua ori am incercat apoi sa il eliberez pe muntele din apropiere dar, de fiecare data, pana in zori, ma trezeam cu el in casa. Oamenii mi-au sous ca sarpele se intoarce ca sa imi rasplateasca bunatatea, asa ca l-am pastrat”, sustine Yu Feng.

Sarpele a devenit animalul de casa al familiei Feng si a primit chiar si un nume din partea acestora, Long Long. Si asta pana intr-o seara in care animalul s-a purtat cel putin bizar.

„Nu ma trezise niciodata pana atunci dar, in seara cu pricina, am simtit o vibratie puternica in pat. Era Long Long care imi apucase hainele cu dintii si care izbea patul cu coada. Nu i-am dat atentie si am incercat sa il gonesc. Apoi, sarpele s-a dus la patul mamei mele si a incercat sa o trezeasca si pe ea. Atunci cand a deschis ochii, mama a simtit miros de fum si si-a dat seama ca patura ei electrica luase foc si ca era pe punctul de a declansa un puternic incendiu”, afirma acelasi Yu Feng.

Herpetologii chinezi sustin ca serpii nu poseda inteligenta necesara unui asemenea comportament si se declara neputinciosi in a explica cele intamplate. In schimb, satenii sunt convinsi ca sarpele nu a facut altceva decat sa il rasplateasca pe cel care i-a salvat candva viata.

Sursa: Ananova, secopera.ro

Reclame

2 responses to “Un sarpe a salvat viata stapanului sau!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: