Unul din cinci britanici divorteaza din cauza Facebook!


Pentru multe cupluri, retelele sociale online cum ar fi Facebook sunt inofensive si reprezinta numai o modalitate de a tine legatura cu prietenii si rudele. Insa multe cupluri nu rezista ispitelor de pe site-urile de socializare si multe dintre acestea sunt invinuite de cresterea numarului divorturilor.

Potrivit unei firme britanice de avocatura, unul din cinci motive de divort au o legatura, directa sau indirecta, cu Facebook, relateaza Daily Mail.

Mark Kennan, directorul site-ului Divorce-Online, a afirmat ca de multe ori, oamenii incearca sa afle lucrurile ascunse de partenerii lor pe retelele de socializare. „Am fost surprins sa aflu ca 20 la suta din cererile de divort pe care le primim contin referiri la Facebook”, spune el. Mai mult, exista companii care dezvolta softuri ce permit spionarea partenerului pe Internet.

Potrivit statisticilor oficiale, aproximativ 14 milioane de britanici folosesc site-urile de socializare. Anul trecut, o femeie de 28 de ani din Cornwall, a divortat dupa ce a descoperit ca sotul ei are o aventura in cyberspatiu, cu o alta femeie pe care nici macar nu a vazut-o in realitate.

Amy Taykor s-a despartit de David Pollard dupa ce a descoperit ca sotul ei s-a indragostit de o prostituata din Second Life, un joc online in care fiecare se reinventeaza pe sine. Emma Brady a aflat din statusul de pe Facebook al sotului ei, Neil, ca acesta vrea sa divorteze.

Sursa: ziare.com

Anunțuri

5 responses to “Unul din cinci britanici divorteaza din cauza Facebook!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: