Google isi schimba fata!


Google s-a intors la designul care l-a consacrat, lansand incepand de astazi o pagina de start, care are incorporata o tehnologie de tip „fade in”.
Astfel, daca inainte homepage-ul era umplut si cu linkuri catre alte servicii oferite de gigantul internat, acum in momentul accesarii paginii de start singurele elemente care sunt infatisate utilizatorului sunt logo-ul Google si caseta de cautare, restul optiunilor aparand ulterior, treptat, printr-un efect de „fade in”.
„Astazi suntem incantati sa lansam o noua versiune a paginii noastre clasice de start.Principala trasatura a noii pagini este ca elementele sale apar treptat. La inceput, dupa ce pagina a fost incarcata, se pot vedea doar logo-ul, caseta de cautare si butoanele. Majoritatea oamenilor care acceseaza pagina Google o fac pentru a efectua cautari online, iar aceasta interfata curata, minimalista le da ceea ce cauta in principal chiar din primul moment”, se arata in materialul publicat pe blogul Google de catre Marissa Mayer, vicepresedinte al departamentului pentru produse de cautare, Kris Hom, inginer software, si Jon Wiley, User Experience Designer.

Sursa:zf.ro

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: