Un nou tip de barbat in peisajul urban: metrotextualul


metrosexualMetrosexualii au devenit deja o prezenta obisnuita in peisajul urban, insa acesta se imbogateste cu un nou tip de barbat, adica metrotextualul.

Metrotextualul este cel care trimite pupici tuturor celor cu care comunica prin diferite canale, cum ar fi sms-urile, e-mailurile si chat, anunta Corriere dela Sera.

Potrivit unui studiu realizat de operatorul de telefonie mobila din SUA, T-Mobile, masculii au devenit mai sensibili si afectuosi nu doar cu iubitele lor, ci si cu amicii lor.

22% dintre cei intervievati au declarat ca trimit pupici prin intermediul sms-ului si prietenilor, nu doar partenerelor.

Cei mai afectuosi sunt barbatii care au varsta cuprinsa intre 18 si 24 de ani, dar si unul din zece barbati care au varsta de 50 de ani trimit pupici.

75% dintre repondenti au recunoscut ca trimit urari de bine si imbratisari prietenilor lor atunci cand le trimit un e-mail.

Psihologul Ron Bracey a declarat ca pana acum barbatii si-au refulat pana acum sentimentele chiar si cand a fost vorba de prieteni.

„Insa comunicarea non verbala, care se face prin e-mail, mobile si site-uri de socializare, a eliberat aceste sentimente.”

Ziare.com

Anunțuri

4 responses to “Un nou tip de barbat in peisajul urban: metrotextualul

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: