Basescu pe TWITTER:)


basePresedintele Traian Basescu si-a deschis un cont pe Twitter, pentru a-si anunta „actiunile in timpul campaniei, dar si pentru a putea raspunde rapid” la ceea ce are de spus.

„Salut! Pentru ca in trecut au existat conturi false facute in numele meu, am decis sa fiu chiar eu aici”, scrie acesta pe site-ul personal basescu.ro. Inscrierea a fost facuta pe 2 noiembrie, existand o referire si la existenta unor conturi anterioare, care insa erau false.

Pe site-ul presedintelui mai scrie ca Twitter va fi, de multe ori, primul canal la care va apela Traian Basescu pentru a comunica. „Asa veti afla primii ce spun, nerastalmacit, direct de la sursa”, spune presedintele.

Pe 3 noiembrie, Traian Basescu aprecia, in cadrul altui mesaj pe Twitter, ca televiziunile de stiri deformeaza realitatea despre el si evenimentele la care participa. El adauga ca, din acest motiv, a lansat un site unde se transmit live evenimentele majore la care particia in campania electorala.

Cel mai recent mesaj al lui Traian Basescu este o replica adresata unui alt utilizator, caruia ii vorbeste despre importanta continuarii reformarii statului.

„Libertatea presei e parte tot din reforma statului. In 2004, televiziunile de stiri nu-si permiteau sa-si atace zilnic presedintele”, mai arata Traian Basescu.

Sursa: Ziare.com

Anunțuri

3 responses to “Basescu pe TWITTER:)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: