MediaPro Interactiv lansează Okidoki, primul motor de căutare românesc


oki-dokiConstruit pentru a oferi cele mai bune rezultate pe conţinutul online de limba română, Okidoki poate fi utilizat atât pentru căutări generale instant, cât şi pentru căutări specifice în principalele site-uri de ştiri, pe bloguri şi pe conturile de Twitter.

Online din decembrie 2008, Okidoki a fost constant îmbunătăţit, astfel încât, în prezent, utilizatorii au la dispoziţie sugestii generate automat la tastarea sintagmelor căutate şi link-uri relaţionate în funcţie de subiectul căutării pentru a uşura găsirea informaţiilor dorite.

Folosit şi ca motor de căutare internă pe site-urile MediaPro Interactiv şi Publimedia, Okidoki şi-a crescut constant numărul site-urilor, blogurilor şi conturilor de Twitter indexate şi îşi propune ca, la sfârşitul anului viitor, să indexeze toate site-urile relevante de limba română.

Indexarea site-urilor se face atât automat, cât şi pe baza solicitărilor venite din partea deţinătorilor sau administratorilor de site-uri. Aceştia au la dispoziţie un formular în care pot include gratuit cuvintele cheie în funcţie de care să se facă afişarea site-ului.

Conform mediafax.ro

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: