Jon si Kate parinti celebri de sexupleti divorteaza:(


ajonGosselin este o familie americană care ar fi putut fi obişnuită dacă n-ar fi numărat nu mai puţin de opt copii: gemene şi sexupleţi.

Viaţa lor este descrisă în detaliu în reality show-ul „Jon şi Kate plus opt”, difuzat în România de Discovery Travel and Living. Dar noi urmărim nişte episoade mai vechi, în care totul mergea bine şi singurii nori de pe cerul senin al familiei erau o durere de urechi sau faptul că naşa le-a dat copiilor gumă de mescat fără permisiunea mamei.

De cîteva luni încoace însă presa din SUA şi Marea Britanie este foarte interesată de viaţa acestei familii dintr-un motiv foarte simplu: soţii Gosselin divorţează. Şi nu o fac civilizat, ci cu maximum de scandal, cu reproşuri, apariţii la emisiuni de televiziune, apariţii pe coperta celor mai tari reviste de gossip şi aşa mai departe.

Printre motivele care au dus la separarea lor – Jon se săturase să fie tot timpul în lumina reflectoarelor, Kate voia să-şi continue cariera în televiziune. Dacă Jon a sărit în braţele primei tipe pe care a întîlnit-o într-un club de noapte, Kate a hotărît că poate merge mai departe, atît în viaţa particulară cît şi cu show-ul, relansîndu-l simplu, sub numele de „Kate plus opt”.

Numai că nimic nu este atît de simplu. La ora actuală, Jon este acuzat că a sustras bani dintr-un cont comun, în timp ce Kate tocmai a aflat că a pierdut reality show-ul. Afacerea a picat pentru că Jon n-a mai permis că cei opt copii ai lui să fie filmaţi din moment ce el a fost exclus din distribuiţie.

Cine suferă cel mai mult în urma acestei teribile încleştări? Bineînţeles, copiii. „Le este dor de tatăl lor. Iar acum sînt supăraţi că nu vom mai filma. Sînt pur şi simplu furioşi”, spune mama lor într-un nou articol apărut în Vanity Fair.

Sursa: ProTV

Reclame

9 responses to “Jon si Kate parinti celebri de sexupleti divorteaza:(

 • Florin

  Chiar ma uitam 😦 Pacat..

 • Mihail

  si mie imi place showu:(

 • asd

  saracii copii:(… parinti astia nu au minte sincer!

 • Demeter Helena

  Adoram aceasta emisiune. Ma uitam de multe ori iar uneori ma luptam cu mami sa ne lase mai mult timp seara sa ne putem uite la show…pur si simplu nu imi vine sa cred. Relatia cea buna intre acea familie minunata s-a stricat. E pacat cat si de copiii. cat de relatia de familie si nu in ultimul rand de emisiune. Impreuna cu mami ne ste mila de ei. Ma rog lui Dumnezeu sa ajute aceasta familie ca sa-si revina din nou iar toata familia sa file fericita. ma gandesc ce simt acei copii fara tata. eu am si mama si tata… e trist…Sustin emisiunea cat si familia prin rugaciune. Va rog sa-i transmiteti lui kate multe urari din prtea mea si multe incurajari deasemenea. Cu mult drag Helena. ( 11 ani)

 • Demeter Helena

  mulTE SALUTARI SI INCURAJARI DIN PARTEA FAMILIEI DMETER PENTRU KATE SI COPII. SUSTIN SHOUL SI SUNT UN MARE FAN AL EMISUNII

 • larysa

  Imi pare foarte rau… inainte stateam pana la ora00:00 ca sa vad ce se mai intampla.Sunt o mare fana a emisiunii.Chiar mam intristat cand am aflat ca sotii gosselin divorteaza. Sustin aceasta familie in multe rugaciuni…. si ma rog ca sotii gosselin sa nu mai divorteze.Cei care au adresa lor va rog cautati-ma pe id-ul meu LARYSA_MARIA07.

 • denisa

  chiar sunt niste parinti care nu judeca de loc bani leau luat mintile deabinealea

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: