Noi inventii: cearsafuri afrodisiace si prosop de bucatarie cu magnet!


ProsoapeAlbastreCearsafurile afrodisiace, prosopul de bucatarie cu magnet sau senzori pentru cei care se trezesc noaptea pentru un asalt la frigider sunt doar cateva dintre inventiile prezentate la un targ aflat inca in derulare in Marea Britanie.

Inventia care s-a bucurat de departe de cel mai mult succes a fost cearsaful afrodisiac, in fapt un asternut care nu se deosebeste de cele comune, cu singura diferenta ca este impregnat in Viagra, conform Daily Mail.

Inventatorul, o companie spaniola, nu s-a gandit inca la un pret, invazia de cereri pentru promisiunile unor nopti fara somn luandu-l pe nepregatite.

Furori, la acelasi targ, a mai facut si prosopul de bucatarie cu magnet, care in loc sa cada, ca de obicei, pe podea, va sta la locul lui, lipit de frigider sau aragaz, indiferent din ce pozitie l-ai arunca. De aceasta data, producatorul din Barcelona s-a gandit si la un pret, 2 lire sterline.

Tot o companie spaniola a pus la punct un dispozitiv care anunta toata casa cand cel aflat la dieta este pe cale de a da iama in frigider. Cand cel aflat la regim e pe cale sa calce pe bec, senzorii de langa frigider vor reactiona la pasii acestuia, facand casa sa vuiasca: „Inapoi… Pune jos prajitura!”.

Ziare.com

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: