Cele mai vandute laptopuri in Romania!


01-acerMajoritatea celor care isi cumpara un notebook se orienteaza mai intai dupa pret si mai apoi dupa brand si caracteristici tehnice”, spune un vanzator de la un magazin de produse electronice si electrocasnice din Capitala. Omul afirma ca la ora actuala se vand mai bine notebookurile ieftine in dauna celor mai scumpe si ca pe ansamblu, vanzarile „au scazut mult fata de anii anteriori”, fiindca „romanii nu mai au bani”.
Pentru comparatie, in 2008 vanzarile de notebook-uri erau in crestere cu 56%. Primele trei branduri in topul celor mai vandute erau Acer, Asus si Dell, care impreuna aveau o cota de piata de aproximativ 60%. „In castigarea cotei de piata, Acer a mizat in mod strategic pe design, dar si pe pret, conceptul Gemstone fiind un succes de piata”, declara Bogdan Iftemie, directorul de vanzari al Acer, companie care a vandut anul trecut 107.826 de laptopuri.

Acer a fost pe primul loc avand un numar de 107.826 de unitati vandute in 2008, iar in primul trimestru al acestui an a vandut doar 4.720.ilea, cu un numar de 78.667 de unitati vandute la nivelul anului trecut, iar in primul trimestru al acestui an a vandut 14.960 Romania.

Mai multe pe Businessmagazin.ro

Reclame

3 responses to “Cele mai vandute laptopuri in Romania!

 • Matei

  Este si norml ca omul sa se uite intai la pret si dupaia la lucrul pe care vrea sa-l cumpere dar nu chiar in toate cazurile…de exemplu cand te duci la un magazin de haine te uiti la ce-ti place si dupaia da pret. Este o chestie psihologica pentru ca omul constientizeaza ca daca se duce la un magazin de electrocasnice si electronice , ca trebuie sa aiba in buzunar cateva milioane.

  • ahile07

   eu is de conceptu ca daca nu iti permiti ceva scump totusi sa faci sacrificiu sa iti iei ceva scump. pentru ca de multe ori iti iei ceva ieftin si la urma regreti…mai ales cand vine vba de un laptop:D asa cred eu!

 • Fan sony

  Acer cele mai praf laptopuri:))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: