Politia Capitalei, pe Twitter si Facebook


Twitter_256x256Politia Bucurestiului este, incepand de sambata, activa pe retelele de socializare Twitter si Facebook.
Politistii vor posta toate informatiile de interes public pe cele doua site-uri, iar utilizatorii vor primi raspunsuri imediate la orice intrebare.

Reprezentantii Biroului de Relatii Publice au avut prima postare pe Twitter, dimineata, la ora 9.35, care a constat intr-un mesaj de salut catre toti utilizatorii retelei, informeaza Adevarul.

„Cetateanul va putea afla ce face Politia Capitalei in orice moment. Toate informatiile de interes public vor fi postate pe aceste pagini. Vom posta poze si inregistrari video de la interventii”, a spus Christian Ciocan, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei.

Pentru cei care sunt mai putin familiarizati cu cele doua retele sociale de Internet, accesul pe Twitter sau Facebook se poate face direct de pe pagina Politiei Capitalei unde sunt postate doua linkuri. ID-ul folosit de Politia Capitalei este acelasi cu cel de pe Yahoo Messenger, dgpmb_01.

Reprezentantii Politiei Capitalei spun ca principalul castig pentru bucuresteni este acela ca pot primi un raspuns direct la orice intrebare, daca intra in atributiile politiei. Alaturi de Messenger, Twitter si Facebook vor fi de folos celor care vor sa afle cum se pot obtine anumite acte sau ce trebuie sa faca daca au fost victimele unei infractiuni. e asemenea se pot semnala diverse nereguli a caror rezolvare este de competenta noastra”, a mai spus Ciocan.

Mai multe pe Majesty.ro

Reclame

2 responses to “Politia Capitalei, pe Twitter si Facebook

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: