Barbatii iubesc barbile, femeile le urasc


s2.ziare.comUn trend observat in ultimii ani, in ceea ce priveste infatisarea barbatilor, este barba. Din ce in ce mai multi barbati recurg, ocazional, la acest artificiu care, in mintea or, le aduce un surplus de masculinitate.

Asta, cu toate ca femeile nu sunt deloc de acord, preferand o fata proaspat barbierita si nu un look gen Robinson Crusoe, naufragiat pe insula fara aparat de ras.

Dupa cum arata un sondaj realizat de Lynx pe un esantion de 2.000 de barbati si femei, cei dintai sunt de parere, in proportie de 63% ca barba ii face sa fie mai barbati si mai atractivi, dupa cum relateaza Daily Mail.

Femeile ii contrazic insa, considerand, intr-o covarsitoare proportie de 92%, ca barbatii proaspat barbieriti sunt mult mai atractivi si mai masculini.

Mai mult, 95% dintre ele sunt de parere ca barba poate ruina si cel mai senzual sarut. 86% dintre femei au declarat tare si raspicat ca barbile nu sunt deloc atractive.

Conform publicatiei, fiecare perioada a avut tiparul ei de barba. Publicatia da vina pe George Michael pentru moda barbilor, cea infatisata de artist pe albumul sau de debut. Din acel moment, putin a trecut pana ce barbatii si-au tras pe ei un jeans ca o a doua piele, o geaca de piele si o barba lasata sa creasca cateva zile, neglijent studiata.

Au urmat, in anii ’90, barbile atent calculate, purtate de membrii trupelor de baieti, precum Donnie Wahlberg de la New Kids On The Block, AJ de la Backstreet Boys sau Shane de la Boyzone.

De la barbile anilor ’90, s-a trecut la o linie subtire de demarcatie, trend imbratisat chiar de Beckham la un moment dar si parasit ulterior, din fericire, pentru un look mai natural, dar tot cu barba.

Mai multe pe Ziare.com

Anunțuri

6 responses to “Barbatii iubesc barbile, femeile le urasc

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: