Masinile Hybride vor sa includa un „fake vroom” in dotare!


14hybrid_650Timp de zeci de ani specialistii in automobilistica au studiat problema zgomotului produs de masina incercand sa scoata o masina cat mai siletioasa. In cele din urma au reusit. Modelul hybrid – electric s-a dovedit a fi masina ideala care a redus poluare aerului cu noxe dar si cea fonica. Insa a aparut o noua problema. Se pare ca sunt prea siletioase. Ironie!
Asadar expertii in siguranta au ajuns la concluzia ca masinile pot fi un pericol pentru pietoni prin faptul ca nu le pot simtii apropierea, asa demareaza introducerea unor asa zise sunete de apel ca la telefoanele mobile, fiecare detinator de masina putand alege pentru el ce sunet vrea.

Astfel au apelat la producatorii de la Hollywood de efecte speciale pentru a inregistra sunete pentru noile masini hybride. Astfel a iesit pe piata un sunet in care se intersecteaza o nava spatiala si o masina din cadrul Formulei 1. Acesta este unul din sunetele propuse de specialisti.

S-a ajuns la concluzia ca masinile hybride sa beneficieze de un buton situat pe volan care sa emita sunetul ales atunci cand este nevoie. Un model de masina hybrida ce va iesi in cursul anului viitor pe piata va fi la un pret de aproximativ 88000 $.

Asta’i buna!

Pana la alegerea sunetului VROOM sa ne chinuim sa strangem 100 $ pentru cheltuieli, nu de alta da a venit frigu si s-a dat drumu la caldura in calorifere.

Sursa: nytimes.com

Reclame

One response to “Masinile Hybride vor sa includa un „fake vroom” in dotare!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: