Cel mai mare mic dejun din lume


mic-dejunO cafenea din Bolton ofera clientilor sai ceea ce Guinness Book a catalogat a fi cel mai mare mic dejun din lume – iar daca acestia reusesc sa-l infulece pana la capat, totul este din partea casei.

Dar este si o mica conditie la mijloc pentru ca micul dejun sa fie gratis – masa trebuie terminata in cel mult 20 de minute, interval in care consumatorii nu au voie sa serveasca ceai, suc sau orice alt lichid. Uriasul mic dejun este format din 10 carnati, 10 oua, 10 bucati de bacon, 5 budinci si un morman de fasole, ciuperci si rosii. Si daca toate aceste bucate nu ar fi fost de ajuns, « cireasa de pe tort » este formata dintr-un sandwich toast alcatuit din 10 felii de paine si topinguri la alegerea clientului.

Localul Mario’s Cafe din Bolton ofera aceasta bomba calorica (contine nu mai putin de 5.000 de calorii, de doua ori mai mult decat o masa consistenta normala pentru un barbat adult) pentru 10,95 de lire sterline. In mod normal, un astfel de mic dejun este comandat de grupuri formate din 4-5 persoane, insa daca doriti sa doborati recordul de unul singur trebuie sa semnati o foaie prin care declarati ca sunteti perfect sanatos si sunteti constient de riscurile la care va supuneti.

Pana acum 23 de oameni au incercat sa intre in Cartea Recordurilor, insa cu totii au esuat. Mario Frappola, patronul cafenelei declara ca a incercat el insusi sa doboare recordul, fara succes.

Anunțuri

2 responses to “Cel mai mare mic dejun din lume

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: