Copiii care primesc dulciuri in fiecare zi devin violenti la maturitate


rauCopiii care mananca in fiecare zi dulciuri sau ciocolata au sanse mai mari sa fie agresivi cand ajung la maturitate. Explicatia cercetatorilor este ca aceste persoane nu invata sa isi controleze placerile si dorintele.

Potrivit unui studiu realizat in Marea Britanie cei mai multi copii de 10 ani care primesc dulciuri in fiecare zi sunt condamnati pentru un act violent pana la varsta de 34 de ani, transmite BBC.

Cercetatorii au studiat date provenite de la 17.500 de persoane si au descoperit ca 69% din cei violenti la varsta de 34 de ani mancau dulciuri in fiecare zi, in comparatie cu 42% care nu erau violenti.

Consumul de dulciuri in copilarie ii face pe adulti sa devina dependenti de anumiti aditivi, insa cea mai buna explicatie este ca devin mai impulsivi pentru ca nu au rabdare cand vor sa obtina ceva.

Legatura dintre consumul de dulciuri si agresivitatea de la maturitate ar fi influentata mai mult chiar si decat comportamentul parintilor, zona in care creste copilul sau educatia primita, mai spun autorii studiului.

Expertii spun insa ca exista oricum o legatura intre persoanele dificile si dulciuri pentru ca, in general, copiii cu probleme de comportament primesc dulciuri din partea parintilor pentru a se linisti.

S.:ziare.com

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: