S-a casatorit cu patru femei diferite in aceeasi zi


news_img_145212_114471Conform The Telegraph, un barbat din Africa de Sud s-a casatorit cu patru femei diferite in aceeasi zi.

Milton Mbhele a aparut la nunta sa din Weenen, landa Ladysmith, intr-o limuzina alba, impreuna cu patru mirese. Fiecare mireasa a primit cate o vergheta si fiecare mireasa a fost sarutata de mire in timpul ceremoniei la care au asistat sute de oameni. In Africa de Sud sunt recunoscute mariajele poligame, chiar presedintele Jacob Zuma are trei sotii. Domnul Mbhele, in varsta de 44 de ani, a declarat ca aceasta modalitate de a se casatori cu trei femei in aceeasi zi a fost una eficienta, economisind multi bani. De asemenea, barbatul era deja casatorit cu Thobile Vilakazi de 12 ani si are 11 copii, dar nu a dat numele mamelor copiilor sai.

Cea mai tanara mireasa, Smangele Cele, in varsta de 23 de ani, spune ca abia astepta ceremonia, chiar daca stia ca dupa aceasta zi va fi nevoita sa il imparta pe Mbhele cu celelalte trei sotii ale sale.
„Modul in care imi arata iubirea sa fata de mine m-a convins sa accept propunearea in casatorie. Ma iubeste din toate punctele de vedere” a spus ea, adaugand: „Nu numai ca vom locui sub acelasi acoperis, dar ne vom accepta toate ca prietene.

de pe gardianul.ro

Anunțuri

2 responses to “S-a casatorit cu patru femei diferite in aceeasi zi

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: