O piatra in pantof!


Is pe cale sa cred ca romanu are dreptate cand zice ca buturuga mica rastoarna caru mare! Foarte dese is momntele in care lucrurile mici si neinsemnate din viata mea imi creaza probleme. Incep sa cred ca viata ii, asa, putin „funny”. Cum incep sa inteleg un lucru parca a doua zi se face si mai complicat. Ii greu sa inteleg cum undeva unde se vrea sa fie bine RAUL domneste cu autoritate si isi arata coltii defiecare data cand are ocazia. Da si arata asa in stil mare. Dureros. Uneori si musca din interesu si devotamentu unora de a face bine. Ne numim crestini, o tara de crestini. Apartinatori ai unui crestinism care de multe ori nu stim ce inseamna. Is roman. Is crestin. Imi place sa cred ca is. Traiesc si pentru ca traiesc, ca si crestin, ma lupt sa caut binele, ma lupt sa fac bine. Is apartinator al unui crestinism in care personajul principal este Isus Hristos, care pentru multi romani, indiferent de confesiune religioasa, a devenit doar un personaj, unul imaginar.

Cat de deranjanta ii o piatra in pantof? Asta’i buna! Toti stim ca ne oprim din „alergarea” noastra sufocanta sa facem cumva sa o inlaturam. Ne deranjeaza. Ne jeneaza. Hm..Crezi ca esti un roman model? Vrei sa fii un crestin in primu rand si apoi un om adevarat si recunoscut ca si un OM?

Am o dorinta ca acest gand sa fie „piatra noastra” in pantof de zi cu zi. Minut cu minut. Sa nu uitam ce suntem. Suntem oameni si traim doar pentru ca Dumnezeu vrea sa traim si vrea sa traim ,si sa alegem sa fim mai buni. Romania trezeste-te.

Sa traiti bine! ( Asta’i buna)

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: